ΔρομολόγιαΖωντανή ΕικόναFacebookΙερά Μονή ΣέλτσουΗμερολόγιο
Αρχική σελίδα » Λίγα Λόγια... » Συντακτική ομάδα »
---

►Καλώς Ορίσατε στις σελίδες μας για της Πηγές Άρτας.

 Αφιερώνουμε αυτές τις σελίδες στο χωριό και τους κατοίκους του, που απο μικροί αγαπήσαμε με όλη την καρδιά μας.

Η Πηγές είναι για εμάς, το ιδιαίτερο εκείνο κομμάτι της πατρίδας μας που κρατάμε βαθιά μέσα μας. Είναι το χωριό,οι άνθρωποι που το κατοικούν και τα βιώματα κάθε καλοκαιριού με τους φίλους ,τα ξαδέρφια και τα υπόλοιπα παιδιά,που πάντα μας έκαναν να μην θέλουμε να φύγουμε όταν έφτανε ο καιρός να ανοίξουν τα σχολεία.

Μέσα απο αυτές τις σελίδες,φιλοδοξούμε να προσφέρουμε το δικό μας λιθαράκι, για καλύτερη επικοινωνία και επαφή όλων όσων το αγαπούν, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μας, την πρόοδο αλλά κα την προστασία του πολίτιμου περιβάλλοντός της.

 


 Λίγα λόγια για την ανάγκη δημιοιυργίας του www.pigesartas.gr

Το διαδύκτιο, μπορεί κάποιος να το δεί σαν μια τεράστια βιβλιοθήκη. Κάποιοι απο εμάς όλα αυτά τα χρόνια ,έχουμε επισκεφτεί εκατοντάδες σελίδες μέσα απο αυτές ανάλογα με τα ενδιαφέροντα μας έχουμε βρεί αρκετές που έγιναν αγαπημένες μας. Αναζητώντας τώρα μέσα απο αυτές δεν βρίσκαμε  συγκεντρωμένα νέα-πληροφορίες και στοιχεία για το χωριό μας. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η σελίδα: pigesartas.gr , η σελίδα ξεκίνησε να σχεδιάζεται με σκοπό να μπορεί ο επισκέπτης να βρίσκει συγκεντρωμένες,όλες τις πληροφορίες και τις σελίδες που αφορούν το χωριό μας.Φιλοδοξεί,να γίνει σημείο συνάντησης κάθε πηγιώτη όπου γής. Δεν είναι " η σελίδα μου" για τις Πηγές. ΕΙΝΑΙ η σελίδα ΟΛΩΝ σας-ΟΛΩΝ μας,αν προτιμάτε.

 Γι αυτό περιμένω ΚΑΙ  την δική σας συμμετοχή. Οι προτάσεις σας,είναι εκείνες που θα καθορίσουν την εξέλιξη και την πορεία αυτού του χώρου.

Γιατί όλοι έχετε κάτι να πείτε,κάτι να δηλώσετε,κάτι για να παραπονεθείτε,κάτι να μοιρασθείτε,αλλά ακόμη και κάτι να πουλήσετε ή να αγοράσετε,να νοικιάσετε,ή χαρίσετε!!

Σε μια εποχή που οι νέες τεχνολογίες έχουν κάνει τη ζωή και την επικοινωνία πανεύκολη,περιμένω τις δικές σας φωτογραφίες,κείμενα,σχόλια,προτάσεις και παρατηρήσεις.

Για να κάνουμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο καλύτερο.

Φιλικά

Η ομάδα του www.pigesartas.gr

 

Υ.Γ. Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια, πιστεύαμε ότι μέχρι σε 1 με 2 μήνες το έργο αυτό θα είχε πάρει την τελική του μορφή.Τώρα όμως διαπιστώνουμε, ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ !!
Καθημερινά ανακαλύπτουμε, ότι χρειάζονται περισσότερες σελίδες από όσες αρχικά είχαμε φανταστεί !!
Θεωρήσετε λοιπόν ότι αυτές οι σελίδες θα είναι συνεχώς "υπό κατασκευή" γιατί εκτός από τη μικρή μας προσπάθεια, περιμένουν κυρίως τις δικές σας "πινελιές" για να γίνουν καλύτερες.

                           

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024


---
Επισκέψεις: Σχετικά | Copyright Apostolis 2007-2022 | powered by Konnos