![]()
www.PIGESartas.gr
ΠΗΓΕΣ ΑΡΤΑΣ (Ζωντανή Εικόνα) ► Piges Artas Live Webcam Live streaming
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΡΑΟΒΙΖΙΝΩΝ " ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ" Δημοσίευση: 4 Οκτωβρίου 2025
ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ
Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου (Προεόρτια Γενεσίου Υπεραγίας Θεοτόκου)
Εσπέρας Πανηγυρικός Eσπερινός 18:00 – 20:00
Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου (Το Γενέσιον της Υπ. Θεοτόκου)
Πρωί Όρθρος – Θεία Λειτουργία Πανηγύρεως 07:00 – 10:00
Δημοσίευση: 4 Σεπτεμβρίου 2025 Δημοσίευση: 14 Αυγούστου 2025
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΑΝ.ΓΡΕΒΙΑ
Τιμητική Εκδήλωση για τον πρώτο δήμαρχο του Καποδιστριακού δήμου Τετραφυλίας !!
Δημοσίευση: 12 Αυγούστου 2025
Δημοσίευση: 21 Ιουλίου 2025
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Ιουλίου 2025 (του Αηλιός) εορτή του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, εορτάζει και πανηγυρίζει το ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία Πηγών Άρτας. Σάββατο απόγευμα 19:00΄ θα τελεστεί εσπερινός και την Κυριακή πρωί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Δημοσίευση: 18 Ιουλίου 2025
Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2025
Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στις 10 Αυγούστου 2025 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ στις Πηγές Άρτας- Ιστορική Έδρα του δήμου Γ.Καραισκάκη θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Ηρώου, εις δόξαν αιώνια των δύο αεροπόρων . Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με το πρόγραμμα της τελετής και αποστολή προσκλήσεων.
«Στάθηκαν αντάξιοι της πολιτείας που τους ανάθρεψε»
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ 25-6-2025
Δημοσίευση: 26 Ιουνίου 2025 Δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2025
Δημοσίευση: 5 Ιουνίου 2025
Δημοσίευση: 10 Μαίου 2025
Καλούμε όλους τους συγχωριανούς, συνδημότες, όλους τους Ηπειρώτες, φίλους και ευλαβείς προσκυνητές, να παρευρεθούν μαζί μας στο Σέλτσο την Πέμπτη 24 Απριλίου 2025 και ώρα 10.00 π.μ, για να αποτίσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους «αγνοούμενους της Ιστορίας» Ήρωες Σουλιώτες. !! Δημοσίευση: 10 Απριλίου 2025
Τρίτη 11 Μαρτίου 2025.
--------------------------------------------------------
Η πόλη της Άρτας η άλλοτε ιστορική και περίλαμπρη πρωτεύουσα του Δεσποτάτου της Ηπείρου εορτάζει την μνήμη της Αγίας Θεοδώρας της Βασίλισσας.
--------------------------------------------------------
Η Θεοδώρα Πετραλίφαινα ή Αγία Θεοδώρα της Άρτας (Θεσσαλονίκη 1210 - 1280) ήταν σύζυγος του Δεσπότη της Ηπείρου Μιχαήλ Β΄ και Ορθόδοξη χριστιανή Αγία.
Η μνήμη της τιμάται στις 11 Μαρτίου και είναι σήμερα η πολιούχος Αγία της Άρτας. Στον ναό της βρίσκεται σε αργυρή λάρνακα το λείψανο της το οποίο με μεγαλοπρεπή λιτανεία περιφέρεται στους δρόμους της πόλεως τη μέρα της εορτής της.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΣΕΩΣ:
---------------------------------------
-Τήν Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025, στίς 6 τό ἀπόγευμα, θά τελεσθεῖ ὁ Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Ἑσπερινός, Κατόπιν, στίς 8:30 τό βράδυ, θὰ πραγματοποιηθεῖ Ἱερά Ἀγρυπνία.
-Τήν Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, τό πρωί, θά τελεσθεῖ ὁ Ὄρθρος καί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, μέ τό πέρας τῆς ὁποίας, θά γίνει ἡ καθιερωμένη Λιτάνευση τῶν Ἱερῶν Λειψάνων καί τῆς Εἰκόνος τῆς Ἁγίας, στίς κεντρικὲς ὁδούς τῆς πόλεως.
Ἐπίσης τό ἀπόγευμα τῆς Τρίτης 11 Μαρτίου 2025 στίς 6, θά τελεσθεῖ ὁ Παρακλητικός Κανών εἰς τήν Ἁγία Θεοδώρα.
Δημοσίευση: 9 Μαρτίου 2025
Δημοσίευση: 24 Φεβρουαρίου 2025
Το ΔΣ του Συλλόγου Γρεβιωτών σας προσκαλεί σε αντάμωμα, για την κοπή της πίτας στις 23 Φεβρουαρίου 2025 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:30 το μεσημέρι στην αίθουσα δεξιώσεων "ΟΡΦΕΑΣ" Πατριάρχου Γρηγορίου 69 , Καλλιθέα 176 76.
Σας περιμένουμε, και υποσχόμαστε μια ωραία εκδήλωση που θα δώσει την δυνατότητα, να θυμηθούμε τα παλιά και να διασκεδάσουμε με αγαπημένους καλλιτέχνες! Στο τραγούδι: ο Νίκος Βλαχοδήμος και ο Αλέξανδρος Ρεσίτης, και στο κλαρίνο ο Ταξιάρχης Βλαχοδήμος.
Είσοδος: 25€ με φαγητό και ποτό!
Με εκτίμηση το ΔΣ του Συλλόγου Γρεβιωτών
Δημοσίευση: 17 Φεβρουαρίου 2025
Η «Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας» (Π.Σ.Ε.), διοργανώνει την «Πίτα του Ηπειρώτη 2025», στον χώρο του κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου "ΠΑΛΑΙ" ("Christmas Theater", Λεωφ. Βεΐκου 139, Τ.Κ. 111 46, Γαλάτσι), στις 16 Φεβρουαρίου 2025, Κυριακή, ώρα: 12.00'.
Η κορυφαία εκδήλωση της Ηπειρωτικής Αποδημίας, που συνταυτίστηκε με τη δράση της Π.Σ.Ε., θα δώσει και φέτος το δημιουργικό παρόν της, στις σημαντικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Αττικής.
Με τη συμμετοχή, χορευτικών ομίλων από την Ελλάδα, τη Βόρεια Ήπειρο, μουσικών & κομπανιών, τη Χορωδία της Παραδοσιακής Μουσικής & το Εργαστήρι Ηπειρώτικου Πολυφωνικού Τραγουδιού της Π.Σ.Ε.
Δημοσίευση: 13 Φεβρουαρίου 2025
Στις 16 Φεβρουαρίου 2025 απο ώρας 07.00 την Κυριακή του ΑΣΩΤΟΥ , στον Ι. Ναό Αγ.Γεωργίου Χαλανδρίου ( οδός Αγ. Γεωργίου και Διογένους Χαλάνδρι –Τέρμα οδού Αγ. Παρασκευής 81 ) θα γίνει Αρχιερατική Θεία λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αρτης κ.Καλλινίκου.
Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Σεβασμιότατος έχει καθιερώσει την παρουσία του αυτή για τους Αρτινούς της Αθήνας. Είναι μία αξιέπαινη πρωτοβουλία ενός φωτισμένου Ιεράρχη και μια ευκαιρία για εμάς να τον συναντήσουμε με χαρά και να τον τιμήσουμε στην Αθήνα.
Δημοσίευση: 13 Φεβρουαρίου 2025
Δημοσίευση: 10 Ιανουαρίου 2025
Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί εις στον Ιερό ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Πηγών στις 07:30 π.μ. ο Όρθος και η θεία λειτουργία για την εορτή των Θεοφανείων.
Στη συνέχεια στη Γέφυρα Κοράκου στον Αχελώο ποταμό στις 11:00 π.μ. θα τελεστεί ο καθαγιασμός των υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.
Δημοσίευση: 2 Ιανουαρίου 2025
Πάει ο Παλιός ο Χρόνος......Καλή Χρονιά !!!!!!!
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!
Δημοσίευση: 1 Ιανουαρίου 2025
Δημοσίευση: 20 Δεκεμβρίου 2024
Δημοσίευση: 16 Δεκεμβρίου 2024
Δημοσίευση: 3 Δεκεμβρίου 2024
Δημοσίευση: 2 Δεκεμβρίου 2024
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ "ΕΠΑΧΤΟΣ " τ ι μ ά με εκδήλωση - αφιέρωμα την 220η επέτειο του Ολοκαυτώματος των Σουλιωτών στην Ιερά Μονή Σέλτσου,ε δ ώ στην δ ε ύ τ ε ρ η π α τ ρ ί δ α τους, την Ν α ύ π α κ τ ο !!!!
στις 15 Νοεμβρίου 2024!
Οφείλουμε να αποτίσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής....
ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΤΟ ΣΕΛΤΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ Β.ΓΚΑΝΙΑΤΣΑ ΄΄ΣΟΥΛΙ- ΣΕΛΤΣΟ ΤΟΠΟΙ ΘΥΣΙΑΣ΄΄ ;;ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ;; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΝΟΤΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΄΄.
Δημοσίευση: 6 Νοεμβρίου 2024
σας ενημερώνει για τη διοργάνωση της εκλογοαπολογιστικής του συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Ομοσπονδίας Ραδοβιζινών (Αιόλου 102, 1ος όροφος, Αθήνα). Κυριακή 03-11-2024 και ώρα 10:00 με 13:00. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν εγγράφως την υποψηφιότητα τους επτά (7) ημέρες πριν τις εκλογές όπως αναγράφεται στο καταστατικό.
Δημοσίευση: 21 Οκτωβρίου 2024
Δημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2024
Τις πύλες της ανοίγει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, η 10η Πανελλήνια Έκθεση, μια διοργάνωση του Δήμου Αρταίων και της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ (Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία), η οποία αποτελεί θεσμό για την Βορειοδυτική και Δυτική Ελλάδα. Η Έκθεση διεξάγεται παράλληλα με την Εμποροπανήγυρη, η οποία εδώ και πολλά χρόνια προσελκύει επισκέπτες από την Άρτα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.
Η Πανελλήνια Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 3 Οκτωβρίου 2024. Το ωράριο λειτουργίας της έχει ως εξής: 10:30 το πρωί με 2 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 10:30 το βράδυ. Σαββατοκύριακο 10 το πρωί με 11 το βράδυ.
Δημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2024
Π Η Γ Ε Σ - Α Ρ Τ Α Σ
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, η εκκλησίας μας θα τιμήση τη Γέννηση της Υπεραγείας Θεοτόκου, στις Πηγές Άρτας Ιστορική έδρα του δήμου Γ. Καραϊσκάκη.
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου:
18:00 μ.μ. Μέγας Εσπερινός,
Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου:
7.30 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
Δημοσίευση: 2 Σεπτεμβρίου 2024
Δημοσίευση: 17 Αυγούστου 2024
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΙΘΕΑΣ 3-11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ -7/8 ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ -11/8 ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΡΙΑ Δημοσίευση: 24 Ιουλίου 2024
Δημοσίευση: 21 Ιουλίου 2024
ΠΕΜΠΤΗ 20 Ιουλίου 2024 (του Αηλιός) εορτή του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, εορτάζει και πανηγυρίζει το ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία Πηγών Άρτας.Παρασκευή απόγευμα 19:00΄ θα τελεστεί εσπερινός και το Σάββατ πρωί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Δημοσίευση: 18 Ιουλίου 2024
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ 'ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ' ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:00 πμ. Δημοσίευση: 27 Ιουνίου 2024
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 24.06.2024 στις 11:00πμ.
Δημοσίευση: 9 Ιουνίου 2024
- "ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΗΓΩΝ"
1) Πρώην Κοινοτικό Γραφείο Πηγών (Πηγές Ε.Τ. Νο 110) Καθαρό Σύνολο εκλογέων τμήματος= 446
2) Δημοτικό σχολείο Μηλέας (Συνοικισμός Μηλέα Πηγών Ε.Τ. Νο 111) Καθαρό Σύνολο εκλογέων τμήματος= 228
3) Δημοτικό σχολείο Μηλέας (Συνοικισμός Μηλέα Πηγών Ε.Τ. Νο 112) Καθαρό Σύνολο εκλογέων τμήματος= 255
- Πόσοι ευρωβουλευτές εκλέγονται;
Συνολικά 720 ευρωβουλευτές θα εκλεγούν τον Ιούνιο του 2024, 15 περισσότεροι σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές.
- Πόσους ευρωβουλευτές εκλέγει κάθε χώρα;
Γερμανία: 96 Γαλλία: 81 Ιταλία: 76 Ισπανία: 61 Πολωνία: 53 Ρουμανία: 33 Ολλανδία: 31 Βέλγιο: 22 [ Ελλάδα: 21] Τσεχία: 21 Σουηδία: 21 Πορτογαλία: 21 Ουγγαρία: 21 Αυστρία: 20 Βουλγαρία: 17 Δανία: 15 Φινλανδία: 15 Σλοβακία: 15 Ιρλανδία: 14 Κροατία: 12 Λιθουανία: 11 Σλοβενία: 9 Λετονία: 9 Εσθονία: 7 Κύπρος: 6 Λουξεμβούργο: 6 Μάλτα: 6
- Πόσους σταυρούς βάζουν οι ψηφοφόροι;
Ο σταυρός προτίμησης σημειώνεται με στυλογράφο μαύρης ή κυανής απόχρωσης. Στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών μπορούν να τεθούν μέχρι και (4) τέσσερις σταυροί προτίμησης.
- Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου;
οι Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους.
- Πότε κλείνουν οι κάλπες;
Οι κάλπες θα ανοίξουν από τις 07:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα.
Δημοσίευση: 4 Ιουνίου 2024
Εορτάζουμε την Ανακομιδή και μετακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού. Βιογραφία Ο Άγιος Νικόλαος γεννήθηκε 15 Μαρτίου 270 μ.Χ. στα Πάταρα της Λυκίας νότια της Μικράς Ασίας. Αρκετά μικρός ορφάνεψε και διαθέτοντας την τεράστια περιουσία που κληρονόμησε, στους έχοντες ανάγκη, αφιερώθηκε στον ασκητικό βίο. Λόγω των ικανοτήτων του και της αγάπης που έτρεφε γι’ αυτόν ο λαός, έλαβε το αξίωμα του αρχιεπισκόπου Μύρων. Υπέμεινε κακουχίες και φυλακίσεις, όμως όταν ανήλθε στον αυτοκρατορικό θρόνο ο Μέγας Κωνσταντίνος ελευθερώθηκαν όλοι οι χριστιανοί και έτσι ο Νικόλαος επανήλθε στο αρχιεπισκοπικό θρόνο. Μάλιστα έλαβε μέρος στην Α’ Οικουμενική Σύνοδο. Ο Άγιος Νικόλαος θαυματουργούσε εν ζωή αλλά και μετά την κοίμησή του το 343 μ.Χ. Δημοσίευση: 14 Μαίου 2024
Το Ολοκαύτωμα των Σουλιωτών και Ραδοβιζινών της 23/23 Απριλίου του 1804 Συμπληρώνονται εφέτος, 220 χρόνια από τo ζοφερό και ανείπωτο εκείνο διήμερο της 22/23ης-Απριλίου του 1804 όταν συντελέστηκε το Ολοκαύτωμα των 1.300 και πλέον Σουλιωτών και Ραδοβιζινών στο Σέλτσο της Βρεστενίτσας-σημερινές Πηγές, Ιστορική έδρα του Δήμου Γ. Καραισκάκη. Μέχρι τότε άντεξαν οι δύστυχοι την σκληρή τετράμηνη πολιορκία του Αλή Πασά πού ξεκίνησε στις αρχές του 1804, λίγες μέρες μόνο αφ’ότου εγκατέλειψαν τις πατρογονικές τους εστίες στο Σούλι. Για να τιμηθεί αυτή η ημέρα της ανείπωτης αυτής θυσίας ο δήμος Γ.Καραισκάκη σε συνεργασία με την Αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας θα προβεί στη διοργάνωση λιτής εκδήλωσης μνήμης στο χώρο της Ιεράς Μονής Σέλτσου στις 23 απριλίου 2024 και ώρα 10:00΄. Η οποία θα περιλαμβάνει: 1. Τέλεση Επιμνημόσυνης δέησης. 2. Ρίψη στεφάνων στο όπισθεν της μονής φοβερό βάραθρο της Γκούρας τον΄΄Πέτακα΄΄ όπου ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ τα πρώτα 250 και πλέον γυναικόπαιδα των Σουλιωτών. 3. Σύντομη ενημερωτική ομιλία. 4. Προσφορά γλυκών και αναψυκτικών- Πέρας εκδήλωσης ώρα 11.30 π.μ Με την συμμετοχή για πρώτη φορά όλων των Σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη. Στην εκδήλωση προτίθενται να παραστούν Μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ΄΄Ο ΕΠΑΧΤΟΣ΄΄. Δημοσίευση: 14 Απριλίου 2024
ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 28-3-2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ. Δημοσίευση: 19 Μαρτίου 2024
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 Μαρτίου 2024 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Δημοσίευση: 1 Μαρτίου 2024
Οι εν Αθήναις Αρτινοί τιμούν τους Αγίους της Άρτας
( Υποδοχή Ιερού λειψάνου της Αγίας Θεοδώρας Βασιλίσσης Άρτης)
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 2-3 ΜΑΡΤΙΟΥ στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Χαλάνδρι.
Δημοσίευση: 27 Φεβρουαρίου 2024
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ ΠΗΓΩΝ ΑΡΤΑΣ
Δημοσίευση: 26 Φεβρουαρίου 2024
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 και ώρα 10:00πμ. Δημοσίευση: 4 Φεβουαρίου 2024
Το ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΙΩΤΩΝ σας προσκαλεί σε αντάμωμα , για την κοπή της πίτας στις 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ημέρα Σάββατο & ώρα 22:00 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΨΗ” (Λεωφόρος Πάρνηθος 279, 13679 Αχαρνές Αττικής)
Σας περιμένουμε , και υποσχόμαστε μια ωραία εκδήλωση που θα δώσει την δυνατότητα , να θυμηθούμε τα παλιά , να μαθούμε τα νέα μας , & οι νεότερες γενιές να γνωριστούν !
Είσοδος : 25€ με φαγητό και ποτό !
Δημοσίευση: 2 Φεβρουαρίου 2024
Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κάτω Συνοικιών Μεγαλόχαρης σας προσκαλούν στην Επετειακή Εκδήλωση για την Επανάσταση των Ραδοβιζίων του 1854 που θα πραγματοποιηθεί στην Μεγαλόχαρη την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024. Δημοσίευση: 10 Ιανουαρίου 2024
Δημοσίευση: 2 Ιανουαρίου 2024
|
Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2025
|
|
Επισκέψεις:
Σχετικά | Copyright Apostolis 2007-2025 | powered by Konnos
|
|